ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το σώμα το μυαλό και το πνεύμα και να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πολεμικές ικανότητες ,αυτοπεποίθηση, εσωτερική ειρήνη και ευτυχία. Επισκεφτείτε κάθε παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε group Kung Fu.

Shaolin Kung Fu  TaiJi Quan  Qigong  Sanda  Qinna

Προσφέρουμε μαθήματα Kung Fu για παιδιά εφήβους και ενήλικες.

Κατόπιν αιτήματος διατίθενται ιδιωτικά μαθήματα 

Ελάτε μαζί μας και θα ανακαλύψετε ότι το Kung Fu είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή!

Kung Fu for little kids

Ηλικίες 4 – 6

Το group του Little Kids Kung Fu  είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την  εκπαίδευση του μικρού σας . Ενθαρρύνουμε μέσω θετικής ενίσχυσης και η ασφάλεια του παιδιού σας είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα για εμάς.

Ο τρόπος διδασκαλίας σε αυτήν την ηλικία διασφαλίζει ότι τα μαθήματα είναι διασκεδαστικά και διατηρεί τους νεότερους μαθητές συγκεντρωμένους. Σε κάθε group, εργαζόμαστε για την ανάπτυξη ευλυγισίας συντονισμού  κινητικών δεξιοτήτων και ισορροπίας. Ενώ εκπαιδεύονται, τα παιδιά αναπτύσσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις δικές τους ικανότητες όταν κυριαρχούν στις βασικές κινήσεις μέσω επαναλαμβανόμενης πρακτικής. Το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά μαθαίνουν τις σημαντικές αρετές όπως  η αυτοπειθαρχία, ο σεβασμός, η τιμιότητα και η ομαδική εργασία.

20150122 182718

Youth Kung Fu

To Youth Kung Fu αποτελεί την αρχή ενός τεράστιου ταξιδιού.

Σε αυτή την τάξη  τα παιδιά μαθαίνουν όχι μόνο πολεμικές τέχνες αλλά και σεβασμό, πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση ενός παιδιού μέσω των παραδοσιακών δεξιοτήτων του Kung Fu, της μάχης και της αυτοάμυνας.

Αφού τα παιδιά αποκτήσουν βασικές δεξιότητες σε φόρμες Shaolin Kung Fu, θα λάβουν πιο προηγμένη εκπαίδευση σε παραδοσιακά όπλα Shaolin Kung Fu.

Για να ανταποκριθούμε στις σημερινές επείγουσες προσωπικές και κοινωνικές προκλήσεις της αυξημένης βίας και  ηθικών αξιών την καθιστική ζωή τον κόσμο της τηλεόρασης αλλά και των βιντεοπαιχνιδιών, χρειαζόμαστε μια διαφορετική εκπαίδευση και διδασκαλία. Η φιλοσοφία του kung fu έχει τεράστια δημιουργική δυνατότητα να διδάξει στα παιδιά να επιλύσουν τις συγκρούσεις ειρηνικά, κάνοντας τις σωστές επιλογές και να δημιουργήσουν καλό, ηθικό και δυνατό χαρακτήρα.

Ο τρόπος εξάσκησης σε αυτό το group αποτελεί τη ιδανική εκπαίδευση στο Kung Fu καθώς παρέχει  μεγάλη σωματική δραστηριότητα που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση όχι μόνο της σωματικής αλλά και της ψυχικής  υγείας του παιδιού σας, χτίζοντας βασικές αρετές όπως Υπομονή – Επιμονή – θάρρος – Θέληση.

GROUP Adults Kung Fu

Το πρόγραμμα Adults Kung Fu χρησιμοποιεί παραδοσιακές μεθόδους εκπαίδευσης που έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν ένα υγιές μυαλό και σώμα.

Φυσικά, θα αυξήσετε την ευελιξία, τον συντονισμό, την ταχύτητα και την αντοχή.

Η απόκτηση φόρμας (ΤΑΟΛΟΥ) η μάθηση της αυτοάμυνας, η αυτοπεποίθηση, η ενδυνάμωση του σώματος  , η πολύ καλή φυσική κατάσταση  είναι όλα άμεσα οφέλη της συμμετοχής στο πρόγραμμα των ενηλίκων μας ,ενώ η συνεχής προσπάθεια να εφαρμόζουμε την φιλοσοφία του Kung Fu σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Η ακούραστη επανάληψη των ίδιων κινήσεων, ενώ η διόρθωση των ατελειών θα κάνει την πρακτική του Ταολού, ένα μέσο υπέρβασης του εαυτού σας.

Πριν ξεκινήσει την πρακτική της μάχης, ο μαθητής πρέπει να κατανοήσει βαθιά την έννοια του Wu De (ηθική στις πολεμικές τέχνες) και τις αξίες που συνεπάγεται αυτό.

Ταπεινότητα – Σεβασμός – δικαιοσύνη –  Ανοχή – Επιμονή – Υπομονή – Θάρρος – Εμπιστοσύνη – Αφοσίωση

20191107 215116