KUNG FU PYRGOS

Hello

&

Thank you for stopping by

Γεια σας, σας ευχαριστούμε που σταματήσατε και αφιερώσατε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να περάσετε εδώ μαζί μας

Ιδρύσαμε τον Αθλητικό Σύλλογο Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου το 2008 και εργαζόμαστε για την ανάπτυξη και διάδοση των κινεζικών πολεμικών τεχνών με το όνειρο να μοιραστούμε το πάθος μας για το kung fu και τη ζωή με τον κόσμο. Κατά την διάρκεια των ετών ο σύλλογος δραστηριοποιείται και ασχολείται με την διάδοση του Kung Fu στην ευρύτερη περιοχή της Νομού Ηλείας και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Είμαστε ο πρώτος σύλλογος Kung Fu & Taiji στον Νόμο Ηλείας

01.

 • ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011
 • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2014
 • ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014

02.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ.Α ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Ν.4373/2016  Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου που υπάγεται στην Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου, ολοκλήρωσε επιτυχώς την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ.

καθώς πληρεί όλες τις προϋποθέσεις (Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, καταλληλότητα εγκαταστάσεων – προσωπικού, βεβαιώσεις Περιφερειακής Ενότητας, φορολογικές υποχρεώσεις κλπ)

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμμετέχει αδιάλειπτα στα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου (Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.), της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας (EWUF), και κερδίζει πρώτες θέσεις κάθε χρόνο. Ο σύλλογος μετρά πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό . Ενδεικτικά σας αναφέρω κάποια πρωταθλήματα :

 • Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2018 , 23 πανελλήνια μετάλλια
 • Το 2018 συμμετείχε με 39 αθλητές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Chin WOO με 39 αθλητές και απέσπασε 30 μετάλλια
 • Tο 2017 συμμετείχε με 3 αθλητές στην Εθνική Ελληνική αποστολή στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα στην Γεωργία στην Τιφλίδα κατακτώντας 2 ασημένια μετάλλια , 1:5η θέση , 1:6η θέση & 1:8η θέση.
 •  Tο 2018 συμμετείχε στην Εθνική ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη με 8 αθλητές και κατέκτησε 9 μετάλλια (3 χρυσά, 4 ασημένια & 2 χάλκινα).
 •  Το 2019 συμμετείχε με την Εθνική Ελληνική αποστολή στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα στην Μόσχα με 3 αθλητές και κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια

 •  Το 2019 η ΦΛΟΓΑ Wushu Team είναι υποψήφια για τα βραβεία peaceandsport Βραβεία που επιβραβεύουν οργανώσεις και άτομα που έχουν συμβάλει σημαντικά στην ειρήνη στον κόσμο μέσω του αθλητισμού. Συμμετέχουμε στο κίνημα της ειρήνης μέσω του αθλητισμού. Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο Φόρουμ Ειρήνης και Αθλητισμού με θέμα: “Επενδύοντας στην Ειρήνη, ενεργώντας μέσω Αθλητισμού” στο Πριγκιπάτο του Μονακό, στις 11-13 Δεκεμβρίου.
 • Τεράστιες επιτυχίες για το σύλλογο και την πόλη μας. Συνολικά κάθε χρόνο κατακτά πάνω από 100 μετάλλια.
 • Στο σύλλογο μας πραγματοποιούνται προπονήσεις σε παιδιά με διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες (ΔΕΠΥ).
 • Από το 2018 η ομάδα μας ” ΦΛΟΓΑ Wushu Team” διοργανώνει πρωταθλήματα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου, camp και εξορμήσεις.

Υπευθυνότητα, Γνώση, Εμπειρία, Εξειδίκευση, Ικανότητα, Πάθος…

Ο Σύλλογός μας είναι υπεύθυνος για την διάδοση και την εξάπλωση του Kung Fu & Taiji  στη Δυτική Ελλάδα. Από το 2010 πραγματοποιεί φεστιβάλ στον Πύργο , στην Αρχαία Ολυμπία και πάνω από 35 παραστάσεις σε όλο τον Νομό, κάνοντας γνωστή την τέχνη του kung fu,TaiJi & Sanda με την απήχηση του κόσμου να είναι εντυπωσιακή.

Έχει παρουσιάσει τις κινέζικες μαχητικές τέχνες σε σχολεία του Δήμου Πύργου και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας( Αρχαία Ολυμπία, Σιμόπουλο, Καράτουλα, Σκουροχώρι , Λεβεντοχώρι, Γιαννιτσοχώρι, Κρέστενα , Πελόπιο, 2ο  & 6ο δημοτικό σχολείο Πύργου, Γούμερο). Επίσης ύστερα από προσκλήσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας πραγματοποιεί επιδείξεις στην Κινεζική Πρεσβεία ,σε φεστιβάλ της Ομοσπονδίας , σε αθλητικές δράσεις του BEACTIVE και σε άλλα φεστιβάλ.

Οι δάσκαλοι του Kung Fu Academy Pyrgos

Οι δάσκαλοι της Ακαδημίας μας είναι νόμιμοι προπονητές του ΓουΣου Κουνγκ Φου με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

ΠΡΟΤΥΠΟΣ Σχολή ο Α.Σ Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου

Κατάφερε από το 2011 να δημιουργήσει  μια Ακαδημία Kung Fu πρότυπο για τον Νομό Ηλείας .  Στην Ακαδημία μας μπορεί να εκπαιδευτεί ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και τη φυσική κατάσταση που έχει. Σκοπός μας είναι να σας διδάξουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ώστε όλοι οι αθλητές να διατηρήσουν τις ηθικές αρχές του Κουνγκ Φου , να αναπτύξουν πολεμικές ικανότητες (αυτοάμυνα) και να βελτιώσουν την υγεία τους. Οι προπονήσεις αποτελούν ένα ξεχωριστό μονοπάτι εκπαίδευσης και καλλιέργειας του σώματος αλλά και του πνεύματος

 

Πολεμικές Τέχνες για όλους

Ένας χώρος προπόνησης για όλους…..δείτε τις εγκαταστάσεις μας

ΠΑΙΔΙΑ :Απευθύνεται σε γονείς που επιθυμούν μέσα από την Πολεμική Τέχνη Κουνγκ Φου τα παιδιά τους να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και να καλλιεργήσουν την αυτοπειθαρχία , τον αυτοέλεγχο και την αυτοάμυνα

ΑΝΤΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να εφαρμόσουν την πολεμική τέχνη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους . Υγιές μυαλό ….Υγιές σώμα και πολεμικές ικανότητες (αυτοάμυνα)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Απευθύνεται σε αθλητές που επιθυμούν να φτάσουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και να λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΟΓΣΚΦ.