Εγκαταστάσεις

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ

ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου αποτελεί μια σχολή πρότυπο στο χώρο των πολεμικών τεχνών και στο νομό Ηλείας.

Η σχολή μας στεγάζεται σε έναν λειτουργικό και αισθητικά  άρτια  διαμορφωμένο χώρο.

Ο χώρος του Συλλόγου μας αποτελείται από έντονα και ζωντανά χρώματα, που συμβάλλουν στη δημιουργία θετικών συναισθημάτων κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Προπόνηση & Ασφάλεια στην σχολή μας

Η εξάσκηση στο Kung Fu κατά κανόνα είναι ασφαλής τόσο για μεγάλους όσο για μικρούς καθώς γίνεται με την καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου προπονητή και ειδικού εξοπλισμού που προστατεύει από τα επικίνδυνα χτυπήματα και τις ασκήσεις.

Ο χώρος μας,συνολικά 200 τμ. έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να συνυπάρχουν άνετα μεγάλος αριθμός αθλητών, συγκεκριμμένα:

– Ο σύλλογος διαθέτει πλήρη εξοπλισμένη και ευρύχωρη αίθουσα πολεμικών τεχνών καθαρού χώρου 150 τ.μ. με ειδικό αντικραδασμικό και αντιολισθητικό δάπεδο τατάμι, με εκπαιδευτικούς σάκους και ότι άλλο απαιτείτε για τις ανάγκες του κάθε αθλητή kung fu.

– Λειτουργούν αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, ντουζιέρες και τουαλέτες ανδρών και γυναικών.

– Μπάρες για εξάσκηση ασκήσεων στο kung fu.

– Εκπαιδευτικούς σάκους, γάντια , θώρακες, επικαλαμίδες, στόχους κ.λ.π.

– Πολύζυγο

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ 200τ.μ

Είναι γνωστή η ύπαρξη βακτηρίων σε χώρους κοινόχρηστους, για αυτό και είναι σημαντικό να εκτελούνται οι κανόνες υγιεινής τόσο από τους ασκούμενους όσο και από την σχολή.

Η συστηματική καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, των εξοπλισμών που χρησιμοποιούνται κατά την προπόνηση καθώς και των χώρων των αποδυτηρίων είναι οι σημαντικότεροι λόγοι για να επιλέξει ή να αποφύγει ένας ασκούμενος μια σχολή πολεμικών τεχνών.

Το Kung Fu Pyrgos Academy, γνωρίζοντας τις ανάγκες του ασκούμενου σε μια πολεμική τέχνη, ακολουθεί συστηματικά όλους τους κανόνες υγιεινής και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά την προπόνηση.

Επιπλέον, παρέχει:

– Καθαρά αποδυτήρια για γυναίκες και άντρες που επιτρέπουν στον ασκούμενο να προετοιμαστεί άνετα και ήρεμα πρίν και μετά την προπόνηση.

– Χώρος στάθμευσης- άνετο parking.

– Χώρος  αναμονής για τους γονείς που θέλουν να βρίσκονται κατά την προπόνηση των παιδιών τους.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε σήμερα για να γνωρίσετε το χώρο μας και να διαλέξετε ένα από τα προγράμματα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού για να δοκιμάσετε δωρεάν την πολεμική τέχνη που σας αρέσει.

Πρωταρχικό μέλημα του Kung Fu Pyrgos Academy είναι η ασφάλεια όλων των μελών του συλλόγου μας καθώς και των επισκεπτών για αυτό το λόγο αυτό:

Έχει χορηγηθεί στο σύλλογο άδεια λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου μας, επειδή πληρεί τις προυποθέσεις, που ορίζονται στις διατάξεις και σύμφωνα με το πρακτικό της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Π.Ε Ηλείας, για την διεξαγωγή προπονήσεων ΓΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.

– Άδεια πυρασφάλειας

 

Έλα να μας γνωρίσεις……

 

Δες εδώ όλα τα στυλ Kung Fu που διδάσκουμε